IndEx – En İyiler Senin İçin Buluşuyor..!

IndEx

2005 yılından beri KULOG (Koç Üniversitesi Lojistik Günleri) adıyla lojistik sektörünü tanıtmak amacıyla düzenlemekte olduğumuz etkinliğimiz 2012-2013 yılında IndEx adını alarak Koç Üniversitesi’nin en büyük ve en geniş katılımlı etkinliği haline gelmiştir. Bu dönemde lojistik sektörünün yanısıra danışmanlık, finans, otomotiv, teknoloji ve internet alışverişi alanlarında uzmanlaşmış genel müdür ve genel müdür yardımcılarını ağırlamıştır.

Önümüzdeki senelerde de önde gelen İstanbul ve Anadolu üniversitelerinden kendini farklı alanlarda geliştirmek isteyen 360 öğrencinin katılımıyla 2 gece 3 gün sürmesi planlanan etkinliğimiz, seminerler ve vaka yarışmalarıyla katılımcılarımızın kariyer planlarında fark yaratmayı hedeflemektedir. Ayrıca sponsor şirketlere organizasyon esnasında kurdukları standlarda öğrencilerle birebir görüşerek iş ve staj başvurularının ilk adımını tamamlama ve tanıtım yapma imkanı sağlanmaktadır.

Gün boyunca seminerler ve sonrasında sosyal aktivitelerin yoğun olduğu program süresince katılımcılarımıza yardımcı olacak mentorluk sistemi sayesinde katılımcıların birbirleriye daha iyi ilişkiler kurarak, kariyer eğitimlerinin yanında gelecekte kendilerine birçok alanda faydalı olacak arkadaşlıklar elde etmeleri amaçlanmaktadır.