IndEx’14

index14_reg_afisIndEx’14 28 Şubat – 1, 2 Mart 2014 tarihlerinde Koç Üniversitesi‘nde!

Kayıt Dönemi 26 Ocak 19 Şubat‘ta!

Gün boyunca seminerler, vaka çalışmaları, sürpriz etkinlikler ve 2 gece IndEx partileriyle eğlence için IndEx 14’e davetlisiniz!

3 Gün Boyunca 6 sektörden 13 Üst Düzey Yönetici ( Genel Müdür, GMY, Partner, Founder)
2 Sürpriz Konuk
6 Vaka Analizi
Staj ve İş İmkanları
2 IndEx Partisi
5 Yıldızlı Point Hotel Barbaros’ta 3 gün 2 Gece 2-3 Kişilik Odalarda Konaklama
Icebreaker ve Takım Oyunu Çalışmaları
Organizasyon Boyunca Çeşitli Aktivite, Sürpriz ve Ödüller
Ve Çok Daha Fazlası Seni Bekliyor…

Katılım koşulları mı?

Bölüm, sınıf ve okul sınıflandırması yok.
Başvurular web sitesi ve kariyer.net üzerinden alınacaktır.
Başvurunuz sonrasında sizinle iletişime geçilecektir.

Katılım ücretine;

Türkiye’nin ilk ART-TECH oteli 5 Yıldızlı Point Hotel Barbaros‘ta 3 gün 2 gece 2-3 kişilik odalarda konaklama imkanı. Ayrıntılı bilgi için;
Her gün 3 öğün yemek
Organizasyon süresince ulaşım
Koç Üniversitesi imzalı IndEx’14 Sertifikası
2 gece IndEx Partisi

DAHİLDİR!

Kayıt ücretlerimiz aşağıdaki gibidir;

Konaklamalı: 210 TL ( 5 Yıldızlı Point Hotel Barbaros’ta 3 gün 2 Gece 2-3 Kişilik Odalarda Konaklama, Şehiriçi Ulaşım, Günde 3 Öğün Yemek, Seminerler, Etkinlikler ve Vaka Çalışamaları )
Konaklamasız: 120 TL ( Şehiriçi Ulaşım, Günde 3 Öğün Yemek, Seminerler, Etkinlikler ve Vaka Çalışamaları )

Son Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2014 Çarşamba

Daha fazla bilgi için: ies@ku.edu.tr

IndEx Hakkında

Koç Üniversitesi IES kulübü’nün 2005 yılından beri düzenlediği KULOG aktivitesinin yeni ismi olan IndEx, İstanbul ve özellikle Anadolu Üniversiteleri’nden kendini farklı alanlarda geliştirmek ve bu alanları yöneticiler tarafından daha yakından tanımak isteyen gençlerin katıldığı ve Koç Üniversitesi Ana Kampüsü’nde düzenlenen, birçok katılımcının kariyer planlarında fark yaratan bir organizasyon olma özelliğini taşımaktadır.

Organizasyon öncesinde ve süresi boyunca katılımcılarımızın memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmek için mentorlarınız size her konuda yardımcı olmak için hazır! Katılımcı mentor oranı 6:1 olacak şekildedir.

Gün boyunca seminerler sonrasında sosyal aktivitelerin yoğun olduğu program, mentorluk sistemi sayesinde katılımcıların birbirleriye daha iyi ilişkiler kurarak, kariyer eğitimlerinin yanında gelecekte kendilerine birçok alanda faydalı olacak arkadaşlıklar elde etmektedir.